4 Motive pentru care apelezi la asistenta rutiera

  • by
Tractari Auto

Viata de sofer nu este mereu doar lapte si miere, ci sunt si zile in care intampini provocari care iti pot provoca o multime de batai de cap. Tuturor ni se intampla sa avem probleme cu autoturismul, iar defectiunile tehnice apar de regula atunci cand ne asteptam cel mai putin.

Unele probleme tehnice sunt mai usor de rezolvat si pot fi remediate in parcare in doar cateva minute, mai ales daca detii cateva cunostinte de mecanica, iar altele sunt suficient de dificile pentru a te vedea nevoit sa cauti o mana de ajutor.

In acest sens, serviciile de asistenta rutiera pe care noi le oferim reprezinta cea mai la indemana solutie. Cu toate acestea, putini sunt soferii care cunosc care sunt serviciile de care pot beneficia atunci cand solicita ajutorul unei firme de asistenta rutiera. Despre aceste servicii ne-am propus sa vorbim in randurile urmatoare.

Dupa ce vei descoperi serviciile de care poti beneficia, cu siguranta ne vei apela ori de cate ori ai nevoie de asistenta rutiera in Constanta!

Portiera Blocata

Momentul in care constati ca portiera masinii nu se deschide poate fi foarte neplacut, mai ales daca te afli in exteriorul masinii. Mai mult decat atat, te vei vedea aproape neputincios in fata acestei probleme aparent banale.

In astfel de momente, serviciile de asistenta rutiera te pot ajuta fie sa rezolvi problema pe loc, atata timp cat este posibil, sau cel putin te vor ajuta sa ajungi la un service specializat pentru a beneficia de serviciile de reparatie a problemei.

Ai ramas fara baterie

Atunci cand ramai fara baterie, este de la sine inteles faptul ca masina nu iti va mai porni. Iar daca nu ai un vecin sau un prieten care sa te ajute sa iti incarci bateria, serviciile de asistenta rutiera iti pot fi de ajutor.

In timpul sezonului rece se intampla adesea ca bateriile sa se descarce, iar acesta este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care soferii solicita serviciul de asistenta rutiera.

Ai ramas fara combustibil

Este un moment jenant, dar i se poate intampla oricui sa ramana fara combustibil la masina. Iar in astfel de momente deplasarea cu masina este de-a dreptul imposibila. Prin urmare, daca intampini o astfel de problema, va trebui sa soliciti ajutorul unei firme de asistenta rutiera.

Noi oferim astfel de servicii iar ori de cate ori ai probleme cu masina si ai nevoie de o mana de ajutor, ne poti contacta! Vom raspunde apelului tau cu promptitudine si profesionalism, pentru ca problema ta sa fie rezolvata fara batai de cap!

Pana de cauciuc

Avem drumuri proaste si ni se intampla adesea sa ne trezim cu cate o roata pe pana. Aparent o problema minora, aceasta situatie poate fi foarte neplacuta mai ales atata timp cat nu ai o roata de rezerva, o cheie de roti sau cheia antifurt.

In astfel de momente poti cere ajutorul unei firme de asistenta rutiera. Astfel, vei primi sprijinul necesar pentru a putea ajunge la destinatie cu bine.

Te poate interesa si:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *